The Last Outpost

Member Services => Engineering => Resolved Support Requests => Topic started by: Aaron.L.L.A.P. on May 20, 2012, 06:09:17 am

Title: In-Game HELP! :S
Post by: Aaron.L.L.A.P. on May 20, 2012, 06:09:17 am
right, thing is.. i go to the RPG-X server lists, only 2 TLO servers appear (not sure if there sould be more) and one is the Hercules map and the other is Poseidon.
When i try to connect to the Hercules server, when it dl's the required files it pauses on 'horizonV2.pk3' and then pops up with a message stating ''MAX_SUBMODELS exceeded'',
When i try and connect to the Poseidon map, it loads fine but as soon as it starts it says ''connection interrupted'' (but only on this server, :/
I might be being stupid and missing the obvious, but i have tried everything i can think of... basically re-downloading the maps :)
Sorry if this has already been answered, but searching through the 90-odd topics in this section could get tedious, as many drift off-topic very quickly! aha
Title: Re: In-Game HELP! :S
Post by: Apprentice on May 20, 2012, 06:20:23 am
Are you using TLO's RPG-X CE edition ??
Title: Re: In-Game HELP! :S
Post by: Aaron.L.L.A.P. on May 20, 2012, 06:30:33 am
no, could that possibly sort it out?
Title: Re: In-Game HELP! :S
Post by: Aaron.L.L.A.P. on May 20, 2012, 06:47:04 am
Noe DLing RPG-X CE hoping this works :)
Title: Re: In-Game HELP! :S
Post by: Apprentice on May 20, 2012, 06:51:06 am
Quote from: "AaronW27192"
no, could that possibly sort it out?
Most definitely! That version is specificly designed to work on the TLO servers (and yes, there are only 2).

By the information you are providing, I am guessing that you are either using the default stvoyHM.exe or iostvoyhm.exe, which do have problems with connecting to the TLO servers . . .
Title: Re: In-Game HELP! :S
Post by: Aaron.L.L.A.P. on May 20, 2012, 07:55:41 am
it worked!!!!! thanking you indubidably!!!! :D :D :D