The Last Outpost

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

Latest Announcements

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]

Author Topic: In-Game HELP! :S  (Read 852 times)

Aaron.L.L.A.P.

  • New TLO Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 41
    • View Profile
In-Game HELP! :S
« on: May 20, 2012, 06:09:17 am »

right, thing is.. i go to the RPG-X server lists, only 2 TLO servers appear (not sure if there sould be more) and one is the Hercules map and the other is Poseidon.
When i try to connect to the Hercules server, when it dl's the required files it pauses on 'horizonV2.pk3' and then pops up with a message stating ''MAX_SUBMODELS exceeded'',
When i try and connect to the Poseidon map, it loads fine but as soon as it starts it says ''connection interrupted'' (but only on this server, :/
I might be being stupid and missing the obvious, but i have tried everything i can think of... basically re-downloading the maps :)
Sorry if this has already been answered, but searching through the 90-odd topics in this section could get tedious, as many drift off-topic very quickly! aha
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Apprentice

  • Offline Offline
  • Posts: 75
    • View Profile
    • http://www.apprentice.tk
Re: In-Game HELP! :S
« Reply #1 on: May 20, 2012, 06:20:23 am »

Are you using TLO's RPG-X CE edition ??
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Aaron.L.L.A.P.

  • New TLO Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: In-Game HELP! :S
« Reply #2 on: May 20, 2012, 06:30:33 am »

no, could that possibly sort it out?
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Aaron.L.L.A.P.

  • New TLO Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: In-Game HELP! :S
« Reply #3 on: May 20, 2012, 06:47:04 am »

Noe DLing RPG-X CE hoping this works :)
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Apprentice

  • Offline Offline
  • Posts: 75
    • View Profile
    • http://www.apprentice.tk
Re: In-Game HELP! :S
« Reply #4 on: May 20, 2012, 06:51:06 am »

Quote from: "AaronW27192"
no, could that possibly sort it out?
Most definitely! That version is specificly designed to work on the TLO servers (and yes, there are only 2).

By the information you are providing, I am guessing that you are either using the default stvoyHM.exe or iostvoyhm.exe, which do have problems with connecting to the TLO servers . . .
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Aaron.L.L.A.P.

  • New TLO Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 41
    • View Profile
Re: In-Game HELP! :S
« Reply #5 on: May 20, 2012, 07:55:41 am »

it worked!!!!! thanking you indubidably!!!! :D :D :D
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged
Pages: [1]