The Last Outpost

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

Latest Announcements

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]

Author Topic: Problem loading a subforum  (Read 1213 times)

The Investigator

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3291
  • It reaches out.
    • View Profile
Problem loading a subforum
« on: August 17, 2010, 10:14:52 am »

I'm having an odd issue in regards to the forums. I cannot get into Pierce's Bar and Grill (http://last-outpost.net/pierce's-bar-and-grill/).

Whenever I try to get onto the page, I get this error in Firefox: The page isn't redirecting properly.

Any thoughts?
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Veritas

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4673
    • View Profile
    • The Last Outpost
Re: Problem loading a subforum
« Reply #1 on: August 17, 2010, 10:38:16 am »

Hmm - could have something to do with our new redirection pluton and the apostrophe in the name. I'll change the board name, see if that solves it.

Thanks for letting us know.
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Veritas

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4673
    • View Profile
    • The Last Outpost
Re: Problem loading a subforum
« Reply #2 on: August 17, 2010, 11:23:06 am »

*coughs as dust settles*

That problem should be fixed now.
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Taisen-74656

  • Guest
Re: Problem loading a subforum
« Reply #3 on: August 17, 2010, 11:32:16 am »

So now it's a bar, pancake palace, grill, and cafe? :P
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Veritas

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4673
    • View Profile
    • The Last Outpost
Re: Problem loading a subforum
« Reply #4 on: August 17, 2010, 11:53:53 am »

Absolutely!
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

KrahnDawg

  • Chief (R)
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Problem loading a subforum
« Reply #5 on: August 17, 2010, 04:01:42 pm »

Might As Well Add A Barbecue? Who Doesn't Like A Good Ole' Barbecue.
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged

Veritas

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 4673
    • View Profile
    • The Last Outpost
Re: Problem loading a subforum
« Reply #6 on: August 17, 2010, 04:04:54 pm »

Indeed!
« Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest »
Logged
Pages: [1]