Technical Difficulties

Started by Haddock Wolf, August 21, 2010, 02:43:47 pm

Previous topic - Next topic

Jenson

March 15, 2011, 09:10:10 am #15 Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest
Quote from: "Constantine"I am currently having this problem, with a slight variation. I click the server, it bring up the load screen, shows that it's trying to dl something called pak50.pk3 to my baseEF directory, and then bumps to the main screen. Help please? I've  tried the condump but the file never shows up...

Try turning autodownloading off. You can do this by going to the main menu -> Configure -> Game Options -> Autodownloading -> off.


Morgan Winter

April 22, 2011, 10:13:43 am #16 Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest
I am having this issue with RPGXCE, I have tried the following fixes from another thread but still no luck.

Quote- set your hunmegs higher (in the console, type in /set com_hunkmegs 256) then restart your game.
- set audo-downloading to off in the options -> general menu
- try it again on a different resolution
- try loading another map on your own (without going on a server) and see if you have the same problem

Any help is appreciated

Klaw

April 22, 2011, 10:56:24 am #17 Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest
What exactly is it doing? describe your problem

Morgan Winter

April 22, 2011, 11:01:23 am #18 Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest
When trying to join the server it returns to menu after gamestate, I may of fixed it by downloading rpo_defiant-maps but the map textures are missing.

Klaw

April 22, 2011, 11:06:01 am #19 Last Edit: December 31, 1969, 07:00:00 pm by Guest
For RPO_Defiant, You will need strp_defiant and USS_Ariana for Textures.

As far as the Main Menu Crash, make sure you have the TLO class and Rankset installed it can be found Here