The Last Outpost

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

<

A vSlider Image

>

Latest Announcements

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Pages: [1]

Author Topic: 2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]  (Read 488 times)

Ekaj-To-Tha-Three

  • Chief (R)
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 43
  • I look forward to your report Mr. Broccly!
    • View Profile
2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]
« on: April 11, 2014, 12:55:06 pm »

I was changing the uniform settings on my player model in 2.3 when I accidentally clicked the wrong one and when it tried to alter the model, the game froze I couldn't do anything with the buttons and then it played the sound clip of the console beep it makes when you press a button or change a setting over and over and over again. So I force closed it, and when I started it back up it didn't even get to the main menu, as soon as the loading screen popped up it started beeping again. I went in to 2.2 and that version is fine. I think it has something to do with the uniform It was trying to put on. I forget the models name, but it was trying to put on a "Stargate Atlantis" uniform I clicked by accident. I would have gotten a console log but due to it being frozen none of the buttons would work. I have restarted it a few times to no avail so I'm not sure what to do now....

Logged

Ekaj-To-Tha-Three

  • Chief (R)
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 43
  • I look forward to your report Mr. Broccly!
    • View Profile
Re: 2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]
« Reply #1 on: April 11, 2014, 01:55:27 pm »

Never mind, I just had to take all the addons out of my Base-EF and then start the game and change the model and put everything back in. It works fine now.  8P
Logged

Telex Ferra

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3835
    • View Profile
Re: 2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]
« Reply #2 on: April 11, 2014, 02:04:28 pm »

This happens because whatever loads the models must have some non-constant complexity. If you wait, it will resolve itself. I am using a pretty powerful computer and sometimes I have delays of 5-6 seconds. You should NOT have to swap files out of baseEF to get the model menu to load.  :(
Logged




Ekaj-To-Tha-Three

  • Chief (R)
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 43
  • I look forward to your report Mr. Broccly!
    • View Profile
Re: 2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]
« Reply #3 on: April 11, 2014, 02:39:13 pm »

Oh ok. I'll remember that thanks! I just swapped the stuff from BaseEF because it would just sit there beeping for minutes so I didn't think it would do anything. Thanks!
Logged

Telex Ferra

  • Elder Statesperson
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 3835
    • View Profile
Re: 2.3 Freezes and replays sound clip. [RESOLVED]
« Reply #4 on: April 11, 2014, 02:59:04 pm »

Minutes!?!? Oh my
Logged




Pages: [1]